Ophævelse af lejekontrakt fra lejer

Forsvar den omkostningsbestemte husleje! Forums Lejerbrevkassen Ophævelse af lejekontrakt fra lejer

Viser 0 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #20086
   Maj
   Deltager

   Den 15.6. lejer jeg et lille hus. Huset er af udlejer købt som dødsbo og har stået tomt i godt et halvt år. Betingelse for lejemålet er at enten skal jeg selv tømme, rengøre og istandsætte og skal så betale 3 måneders depositum, husleje i istandsættelsesperioden og alle materialer, ellers kan huset lejes istandsat med en højere leje og 3 måneders forudbetalt leje, oveni depositum.
   Altså enten 4000 + 12.000, eller 5000 + 30.000.
   Jeg vælger at leje huset og selv sætte det i stand og flytter ind med min datter den 1. august.
   Allerede efter at have tømt huset, viser der sig forskelligt, bl.a. er der en del skimmel i huset, fugt og sætningsrevner som jeg gør udlejer opmærksom på, som kommentarer og billeder til indflytningssyn.
   August går med ferie, fødselsdag og skolestart og jeg går i gang med at ordne mit soveværelse. I hele huset er der malet lofter, fjernet gammel tapet og tæpper, efter grundig nedvaskning med grundrens og herpå salmiakopløsning, da huset ikke lugter for godt.
   Efterhånden som det bliver hverdag og køligere, lukker vi vinduerne i løbet af dagen og det er ingen god oplevelse at komme hjem til det ellers hyggelige og nyistandsatte lille hus, for en rigtig dårlig lugt slår en i møde, når man åbner døren.
   4. september lugter huset helt forfærdeligt, jeg tænker der må være rotter eller andet helt galt. Dagen efter kommer udlejer forbi med en vurderingsmand og jeg snakker med ham om lugtproblemet og han beder mig få ro

Viser 0 svartråde

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.