Kollektiv: Dårlig kommunikation med udlejer

Om sitet Forums Lejerbrevkassen Kollektiv: Dårlig kommunikation med udlejer

Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  Jakob Lindberg 9 måneder, 2 uger siden.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #18914

  skyttegraven
  Deltager

  Hej,

  Vi bor 10 mennesker i et kollektiv i Roskilde, og vi lejer det hus vi bor i af et privat firma. Der er utroligt mange problemer i kommunikationen med udlejer, og lige pt. er vi kun tre i huset der betaler husleje, fordi de simpelthen ikke fremsender girokort… Underligt problem ja, men vi vil faktisk gerne betale husleje. Desuden er der en årlig pulje af penge der bør gå til renovering og vedligeholdelse af huset, hvilket vi ikke ser noget som helst til. I de 1½ år jeg har boet her, er der ikke blevet renoveret noget (og der er mange ting der trænger!). Ved en enkelt lejlighed for omtrent et halvt år siden kom vores udlejer på besøg og lovede at få ordnet det ene og det andet, men det er heller ikke blevet gjort. De svarer sjældent på vores mails, og viceværten er meget modvillig ift. at komme forbi.

  Vi tænker at melde og ind i Roskilde Lejerforening og søge rådgivning der, men tænkte at vi lige først ville spørge i dette forum. Hvad skal man dog gøre når man ikke kan få lov at betale husleje???

  De bedste hilsner fra Ida og resten af kollektivet Skyttegraven.

  Lejlighedstype og kommune
  Privat byggeri
  Roskilde
 • #18923

  Jakob Lindberg
  Moderator

  En udlejer har ikke pligt til at sende girokort ud. Da I kender udlejers kontonummer, kan I betale huslejen uden at modtage opkrævning.

  Noget andet er, hvis udlejerens hidtidige konto bliver nedlagt, eller hvis huslejen automatisk bliver tilbageført fra kontoen. I så tilfælde kan man indbetale på en spærret konto i et pengeinstitut. Men gør det ikke før I har fået kompetent rådgivning.

  Skynd jer at melde jer ind i Roskilde Lejerforening. Lejerforeningen har stor erfaring med vedligeholdelsesproblemer, som dem I slås med. Det er også tænkeligt, at I betaler for meget i husleje. Det kan lejerforeningen også hjælpe med.

  Med venlig hilsen, Jakob Lindberg

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.