fra flytning af lejet hus

 • Dette emne er tomt.
Viser 1 svartråd
 • Forfatter
  Indlæg
  • #9329
   Anonym
   Gæst

   vi har i 2½ år boet til leje på en nedlagt gård hvor vi betalte 4500 pr md + forbrug (opvarmning var med olie som var meget dyrt for huset var ikke isoleret særlig godt)el og vand skulle betales efter måler vi har spurt efter afregning flere gange men har bare fået af vide at det ville de lave men vi har aldrig fået noget af vide får den dag vi afleveret nøgler de var ude og se huset sammen med os og vi var rundt i hele huset og blev enige om at vi skulle sætte et nyt håndtag på en ovn og skifte en stenplade i stuen og så ville de overfører 2000 kr af vores 3 md depositum for så var vand og el også afregnet sagde de. nu er vi blevet kontaktet af udlejer om at der ikke er gjort odenligt rent så de vil ikke betale de 2000 kr vi har ikke noget papir på det eller at vi har afleveret nøgler Hvad kan vi gører ???? og hvor langt tid efter kan de opkræve el
   med venlig hilsen
   DE UVIDENE

  • #9330
   Anonym
   Gæst

   Det er en klart urimelig situation I beskriver, og I kan sandsynligvis hjælpes gennem huslejenævnssag.
   Dette kan vi uddybe med følgende henvisninger til opslag i “Dine rettigheder som lejer”:
   Huslejens størrelse:
   http://www.dklf.dk/rettigheder/_rettigheder/Huslejens_stoerrelse.htm

   Manglende vedligeholdelse: http://www.dklf.dk/rettigheder/_rettigheder/000000c2.htm#Manglende

   Umiddelbart kan det altså godt se ud til at I har en sag der giver jer pæne chancer for et godt udfald, men på brevkassevilkår er det ikke til at svare mere konkret på denne type spørgsmål. Man må have en række specifikke oplysninger, som ikke fremgår af jeres mail. Reelt er man nødt til at kunne spørge ind til en lang række detaljer, og dermed er vi ovre i sagsbehandling, som de lokale lejerforeninger meget gerne hjælper med, men som vi ikke kan påtage os på brevkassevilkår.

   Derfor vil vi kraftigt anbefale jer til at søge videre assistance i en lokal lejerforening: http://www.dklf.dk/DL/LFindex.htm.

   Med venlig hilsen
   Henrik Stougaard

Viser 1 svartråd

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.