For sent betaling af husleje

Forsvar den omkostningsbestemte husleje! Forums Lejerbrevkassen For sent betaling af husleje

 • Dette emne er tomt.
Viser 1 svartråd
 • Forfatter
  Indlæg
  • #9317
   Anonym
   Gæst

   Der gælder ingen særlige regler for dødsboer
   Hvis afdøde boede i en almen bolig gælder den regel, at han ikke skal betale for normalistandsættelse, hvis han bar boet i lejligheden i mere end 100 måneder (8 år og 4 mdr.)

   Men udlejer kan fratrække istandsættelsesudgifter fra inskuddet, såfremt istandsættelsen skyldes misligholdelse fra lejers side.

   I privat udlejningsbyggeri erdet lovligt, at aftale at der skal ske nyistandsættelse for lejers regning uanset årsagen.

   I bør søge råd og bistand i en lokal lejerforening.

   Med venlig hilsen

   Jakob Lindberg

  • #9318
   Anonym
   Gæst

   Vi har været lidt sløsede med at få betalt vores husleje regning nogle gange (3 vil jeg tro). Et par gange med nogle få dage efter d. 1 i måneden og 1 en gang midt i måneden pga en misforståelse – jeg troede kæresten havde betalt, og han troede jeg havde betalt regningen. Vores udlejer, som vi i øvrigt mistænker for gerne vil have os ud, så han selv kan få lejligheden, har truet os 2 gange nu med at opsige lejekontrakten. Hvordan står vi? Hvordan er reglerne. Selvfølgelig skal vi betale til tiden, det er også dumt – men det handler jo ikke om, at vi ikke hverken kan eller vil betale, men blot lidt sløseri. I alle andre forhold, hvis man betaler for sent, får man et gebyr, men ellers kan man jo ikke gøre noget. Mvh Birgitte

Viser 1 svartråd

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.