Efter forbedring af skimmelsvamp, udseende/indskud

Om sitet Forums Lejerbrevkassen Efter forbedring af skimmelsvamp, udseende/indskud

Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  Jakob Lindberg 5 måneder, 4 uger siden.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #18832

  Lina Jørgensen
  Participant

  Det vedr. lejlighed som der har været skimmelsvamp i siden 2014 og hvor boligselskabet har vasket ned og sat nyt savsmulds tapet op, men det har ikke hjulpet, nu vil de spartle den ene væg i stuen med noget skimmelsvamp isolering og lade væggen stå rå, men de vil ikke lave resten af stuen, så der vil være 2 forskellige slags vægge i stuen savsmuldstapet/ rå vægge.(havde være tilfreds hvis de også lave rå på de andre vægge). Kan de tillade sig ikke at lave det ens, der er betalt indskud for ny istandsættelse ved indflytning, og hvad når der fraflyttes, depositum? hvad med den væg?. Er der mulighed for at få nedslag i husleje, da det jo løbende har stået på siden 2014.

  Lejlighedstype og kommune
  Alment byggeri
  Helsingør
 • #18856

  Jakob Lindberg
  Moderator

  Du krav på at få udbedret skimmelsvampskaden på en sådan måde, at din lejlighed ikke forringes. Den måde boligselskabet har foreslået, udgør en æstetisk forringelse af lejemålet. Ingen udlejer ville acceptere at lejeren afleverede en sådan lejlighed ved fraflytning.
  Du kan indbringe sagen for Beboerklagenævnet i Helsingør kommune. De kan give påbud om at rummet skal istandsættes håndværksmæssigt korrekt.
  Du kan stille krav om forholdsmæssigt nedslag i huslejen på grund af skimmelsvamp også med tilbagevirkende kraft – normalt dog kun 3 år. En sådan sag skal indbringes for retten.
  I Danmarks Lejerforeninger betjenes medlemmer i Helsingør af Køge Lejerforening. Send en mail til (koege@dklf.dk) og du vil blive kontaktet af en sagsbehandler.

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.