Chikane fra nabo

Velkommen Forums Lejerbrevkassen Chikane fra nabo

 • Oprettet af
  Emne
 • #19635
  Mathias V. F
  Deltager

  Hej. Jeg skriver med et spørgsmål omkring hvad jeg kan gøre med min nabo.

  Sagen er den at jeg flyttede ind i en lejlighed for et år siden sammen med min kæreste, og lige siden vi flyttede ind, har naboen prøvet at skabe problemer på den ene eller anden måde for mig/os.

  Naboen er en gammel veninde til min storesøster, og har gået i klasse med min tidligere partner/mor til min søn.

  Naboen overvåger hvert et skridt vi foretager os, bogstaveligt talt. Vi bor nemlig i en ikke ryger lejlighed, og når vi er udenfor for at ryge og hun er hjemme, så går hun hen og åbner sig vindue, og stiller sig nærmest med hovedet ude af det, for at holde øje og lytte til alt der bliver sagt.

  Hun har f.eks. klaget til udlejer omkring at vi ryger lige ude foran lejlighedernes opgang, selvom at vi altid sidder over 10 meter væk på en bænk.
  Hun har klaget samt råbt ud af vinduet til nogle af vores gæster mens vi var ude at ryge, bare fordi de sad på kanten til et bedområde, men i hendes optik så hun det som et “toiletbesøg”

  Det største er, at hun har skrevet/ringet til min søns mor, og fortalt hende løgne omkring mig, og hvad jeg foretager mig, hvilket der førte til diskussioner og problemer med samværet med min søn månederne efter.

  Jeg ved virkelig ikke hvad jeg kan gøre, fordi hun tager ting der sker/er sket, og får så forvrænget sandheden omkring det på sådanne måder, at det går fra at være rigtigt, til at det bliver brud på lejemå

  Lejlighedstype og kommune
  Privat byggeri
  Hjørring

Du skal være logget ind for at svare på dette emne.